Talkoohaku käynnissä!

Talkoohaku käynnissä!38453845

Joka vuosi tarvitaan paljon apukäsiä tapahtuman onnistumiseksi. Jos talkoilet perjantaina, saat lauantain lipun festareille. Jos taas talkoilet launtaina, saat perjantain lipun festareille. Kahden päivän talkoohommista saat kahden päivän lipun Aukusti-festivaaliin!

Alaikäiset talkoolaiset saavat rakentamisesta pizzalahjakortin tai Aukustiin lipun mikäli työskentelee ravintolapuolella.

Talkoolomakkeita on kaksi versiota, toisessa haet talkoolaiseksi järjestyksenvalvontaan ja toisessa haetaan talkoolaiseksi ravintolaan tai alueen rakennukseen/purkuun.

Alueen rakentamiseen ja purkamiseen osallistuvat talkoolaiset saavat lipun Haku Päällä -festareille. Talkoilun kestosta riippuen voit saada joko yhden tai kahden päivän liput festareille. Festarialueen rakentaminen aloitetaan festariviikolla, ota yhteyttä ja ilmoita käytettävyytesi osoitteeseen hakupaallafestari@gmail.com jos olet kiinnostunut osallistumaan alueen rakentamiseen ja purkamiseen.

Lisätietoja saa Jemina Ala-Harjalta numerosta 050 535 6417 tai osoitteesta hakupaallafestari@gmail.com

Täyttämällä alla olevan lomakkeen ja lähettämällä sen osoitteeseen hakupaallafestari@gmail.com voit ilmoittautua talkoolaiseksi.

TALKOOLOMAKKEET :

Järjestyksenvalvonta                       Ravintola tai Rakennus/purku

 

Vastaa