17.2.2019

Esiintyjät

Perjantai 12.7.

Tulipää

Pop rock/Indierockia soittava kurikkalaisyhtye Tulipää starttaa Haku Päällä -festarit perjantaina 12.7. Tulipää on julkaissut ensimmäisen singlensä ”virhe koodissa” muun muassa Spotifyyn, ja sen on tuottanut Disco Ensemblestä tuttu Jussi Ylikoski.


Tulipää

Mikko Harju

Mies ja kitara toimii aina! Mikko Harju tunnetaan mm. ihanista kappaleista ”mä olen tässä” ja ”sinä riität”


Mikko Harju


Happoradio

Rokkimeiningistä vastaa tänä vuonna Happoradio, joka on tunnettu lukuisista hiteistään, kuten Puhu äänellä jonka kuulen, Che Guevara sekä Tavikset.


 Happoradio

Shakewell

Vuonna 2016 aktiivisen keikkailun lopettanut Shakewell tekee paluun lavoille Haku Päällä -festareilla! 
Luvassa on tuttua bilebändimeininkiä eli suomalaista musiikkia ja vähän raskaampaakin meininkiä. Bändi on tulossa Haku Päällä -festareille innokkain fiiliksin, sillä aiemmin bändiä ei ole meidän festareilla nähty!

Shakewell

Lauantai 13.7.

Divine Apocalypse

Metallimusiikkia soittava Divine Apocalypse nähdään Haku Päällä -festareilla lauantaipäivänä 13.7. klo 13.15. Tule tsekkaamaan, kuinka metallimusiikki taittuu kurikkalaisilta!


Divine Apocalypse

Baddingtones


Baddingtones kertoo Rauli ”Badding” Somerjoen tarinan draaman, musiikin ja tanssin keinoin. 🎼 Mukana on myös tanssiryhmä ikkunaprinsessat. 💃 


Baddingtones

Paula Koivuniemi

Tämä legendaarinen artisti nähdään Haku Päällä -festareiden pääesiintyjänä 13.7. Paula vetää taatusti sellaisen show’n megahiteillään, ettei kukaan jää kylmäksi!


Paula Koivuniemi

Jukka Poika

Reggea-artistina aloittanut Jukka Poika tuo rentoa tunnelmaa Haku Päällä -festareille 13.7!


Jukka Poika

Bilebändi Apaja

Etelä-Pohjanmaan kuumin bailupoppoo Bilebändi Apaja villitsee juhlakansaa Haku Päällä -festareilla lauantaina 13.7! Ohjelmistosta löytyvät parhaat klassikkokipaleet vuosikymmenten varrelta, mutta myös ne kiusalliset biisit, joita kuuntelet salaa.


Bilebändi Apaja