Ohjelma

Haku Päällä -rakkausfestivaali tuo Suksee Areenan lauteille kotimaisia tähtiä ja takuuvarmoja viihdyttäjiä. Perjantai 13.6. ei ole epäonnen päivä Kurikassa, kun lavalla menoa pitävät karismaattinen Brädi, kiihkeällä tahdilla nousua tekevä, hehkeä Jannika B sekä Tähdet, tähdet -ohjelmassa kameleontin lailla muuntautuneen Olli Hermanin luotsaama Reckless Love.

Lauantaina 14.6. esiintyvät viime vuoden The Voice of Finland -voittaja Antti Railio, upea Anssi Kela ja Ysärin ykkösmies, Yle X:n ”Parasta ennen” DJ Matti Airaksinen.

”Kurikassa on siis luvassa festivaalivieraiden iloksi monipuolinen otanta Suomen musiikintekijöiden kärkinimiä. Lisäksi viikonlopun ohjelmassa on Open stage -tuokio, lapsille Vauhti päällä -tapahtuma, Eukonkannon Länsi-Suomen aluemestaruuskilpailu, Pikadeitit, Suuri rakkausseminaari ja luento ihmissuhteista ja rakkauden voimasta . Tänä vuonna panostamme myös entistä enemmän festivaalialueen viihtyvyyteen. Haku Päällä -festivaali järjestetään tänäkin vuonna yhteistyössä Bar Moosen kanssa. Tällainen niin kutsuttu naapuriapu on tuonut uusia ideoita käytännön järjestelyihin”, kertoo festivaalijohtaja Henri Mäki.

Koko viikonlopun tunnelmaa ylläpitää DJ Jaba! Haku Päällä -rakkausfestivaalin täydellinen ohjelmisto aikatauluineen löytyy täältä.