21.3.2019

Talkoolaiseksi?

Talkoolaiseksi ensiapuun?

Hakusessa on yksi ensiapupisteen vastaava (vaaditaan vähintään lähihoitajan koulutus) sekä kaksi ensiaputaitoista talkoolaista. Kaikilla ensiapupisteen talkoolaisilla tulee olla voimassa oleva ensiapukortti. Ilmoittaudu mukaan 17.5. mennessä osoitteeseen hakupaallafestari@gmail.com tai numeroon 050 535 6417. Ensiapuilmoittautumiset vain sähköpostitse tai puhelimitse!

Talkoohaku on käynnissä!

Haku Päällä -festarit järjestetään talkoovoimin, joten tänäkin vuonna tarvitsemme paljon innokkaita talkoolaisia joukkoomme! Talkoolaisia tarvitaan järjestyksenvalvontaan, ravintolaan sekä alueen rakentamiseen ja purkamiseen. Lisäksi etsimme videokuvaajaa ikuistamaan Haku Päällä -festarit. Kuvaajalla tulisi olla oma kalusto ja ohjelma videoiden editointiin. Talkoilusta saat uusia tuttavuuksia, hyvää työkokemusta, talkoopaidan sekä pienen lippupalkkion tai lahjakortin.

Talkooilmoittautumiseen pääset tästä.

Alaikäiset saavat valita yhden seuraavista lahjakorteista palkkiona talkoolaisena toimimisesta (ravintola, videokuvaus, alueen rakentaminen ja purkaminen):
– Kurikan keilahalli
– Kotipizza
– Kurikan Kino
– Jalasjärven Kino

Täysi-ikäisten palkkiot menevät seuraavasti (ravintola, videokuvaus tai järjestyksenvalvonta):
1 päivä
– Vapaalippu toiselle päivälle Haku Päällä -festareille
2 päivää
– Lippu Rytmiraiteelle ( http://www.rytmiraide.fi/index.php) tai Ilsuihin (https://www.aukusti.fi)

Alueen rakentamisesta ja purkamisesta saa yhden tai kahden päivän Haku Päällä -festarilipun talkoilun kestosta riippuen. Alaikäiset saavat valita jonkun lahjakorteista.

Täytä perustietosi ja ilmoita, mihin tehtävään ilmoittaudut. Lisätietoja saa osoitteesta hakupaallafestari@gmail.com tai numerosta 050 535 6417