5.3.2021

Esiintyjät

Perjantai 17.6.

Klamydia

Valitettavan sairaustapauksen vuoksi Laura Voutilainen joutui perumaan keikkansa Haku Päällä -festareilla. Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Klamydai tuo pohjalaista Punk-asennetta torille!

BESS

RAM PAM PAA! Tänä vuonna UMK-kilpailussa ihastuttanut BESS nähdään Haku Päällä -festareilla 17.6! Hänen suurin hittinsä Ram Pam Paa on roikkunut viikkoja Spotify-listan ykkösenä, ja saa takuulla kansan tanssituulelle! BESS yhdistelee modernilla tavalla musiikissaan poppia, elektroa ja housea - upealla laulusoundilla tietenkin.

ESME

Paikallista väriä tuova ESME korkkaa Haku Päällä -festarit vuosimallia 2022! Luvassa on siis letkeää lattarityyppistä menevää musiikkia sekä modernia kevyttä poppia. Hän kirjoittaa biisejä elämän tärkeistä elementeistä ja koettaa aina tuoda biiseihini vähän uutta näkökulmaa tuttuihin aiheisiin. ESME ei pelkää myöskään kirjoittaa rohkeampia sanoituksia!

Bilebändi NE

Bilebändi NE rokkaa Kurikan kesäyön railakkailla bilerytmeillään. Bändi koostuu Etelä-Pohjalaisista lahjakkuuksista, joita yhdistää suku, tai vähintäänkin sukulaissieluisuus. Vuodesta 2017 koossa ollut porukka on niittänyt mainetta bilebändinä Etelä-Pohjanmaan alueella soittaen covereissaan rokimpaa poppia eri vuosikymmeniltä.

Lauantai 18.6.

Movetron

Movetron on ysärilegeda, joka vie kuulijansa nostalgisiin tunnelmiin Eurodance-soundillaan. Retrotunnelmat toimivat aina! Tanssikengät löytävät jalkaan viimeistään siinä vaiheessa, kun kesäkuun yössä soivat hitit Romeo ja Julia, Ei kenenkään maa ja Ristinolla. Kihniöstä kotoisin oleva yhtyeen solisti Päivi Lepistö näytti monipuolisia taitojaan vuonna 2020 Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Yhtyeen miesjäsenet Jukka Tanttari ja Timo Löyvä ovat kehitelleet Alavudella uuden merkityksen Eurodancelle. Se tarjosi kirkkaita päävärejä, suuresta maailmasta vihjaavaa tietokonegrafiikkaa, strobovaloja, haaremihousuja, napapaitoja ja biitin, joka kuulosti hemmetin hyvältä Corollan kajareissa matkalla kyliltä yökerhoon.

Anssi Kela

Anssi on 30-vuotisen uransa aikana tehnyt niin paljon hittejä, että pelkästään niistä voisi muodostaa koko illan mittaisen settilistan. Kela nähtiin myös jo toista kertaa Vain elämää -sarjassa, joka esitettiin loppuvuodesta 2021. Kelan hittejä vuosien varrelta ovat mm. 1972, Puistossa, Mikan Faijan BMW, Milla, Levoton tyttö jne. Hänen kappaleisiin ei voi olla törmäämättä! Anssi Kela edustaa uutta 2000-luvun lauluntekijäsoundia kertoen tarinaa, jota kuuntelee mielellään ja jota kaikki osaavat laulaa mukana. Anssin taito rakentaa show lukemalla yleisön reaktioita ja tuijottamatta biisilistaa on ainutlaatuinen viihdyttäjän talentti, jollaista ei muualta Suomesta löydy Kela saapuu Kurikkaan Haku Päällä -festareille toista kertaa. Tämä loistava artisti ottaa kesäisessä illassa haltuunsa yleisön biiseillä, jotka koskettavat jokaisen sielua mutta laittavat jalat vipattamaan.

Not So Rock
Big Band

Elämän tarkoitus on murheen karkoitus. Näin lausuu Not So Rock - Great over rock/pop bilebändi Pohjanmaalta, joka huolehtii festarikansan bilefiiliksestä lauantaina 18.6. Tämä poppoo soittaa niin kotimaista iskelmää kuin kotimaista menevää rokkia - parhaimpia ulkomaalaisia hittejä unohtamatta. Yhtye on tunnettu vauhdikkaista keikoistaan ja positiivisesta menostaan. Keikkoja yhtye on tehnyt satoja, joista jotkut ovat jopa onnistuneet. Voit laulaa tuttujen kappaleiden tahdissa kuunnellen hyviä biisejä ja heilua mukana. Ohjelmistossa musiikkia 60-luvulta aina nykypäivään. Miten bändin musiikkia voisi kuvailla? No tietysti kovaa tykitystä ja aggressiivista humppaa jo vuodesta 2011.

Hola Chicas -tanssiryhmä

Hola Chicas villitsee festarikansan lauantaina 18.6.💃 Hola Chicas -esiintyvän tanssiryhmän ohjelmistossa nähdään twerkkiä, reggaetonia, streettiä,salsaa ja heelsiä. Ryhmä on kotoisin Etelä-Pohjanmaalta. Tämä harrastelijaryhmä on vailla vertaa, sillä se koostuu kaikenikäisistä naisista ja on hieno todiste siitä, että tanssiharrastus on lisääntynyt alueellamme huimasti! ❤️‍🔥

The South Bottom Landers

The South Bottom Landers
The South Bottom Landers on vuonna 2018 perustettu Etelä-Pohjanmaalta kotoisin oleva yhtye, joka yhdistää musiikissaan rokkia, heviä ja kansanmusiikkia pohjalaisen mentaliteetin sekä huumorin kanssa. Musiikillisia vaikutteita on haettu sieltä ja täältä niin 70-luvun rockista kuin humpastakin, eikä genrerajojen ylittämistä kaihdeta. Kappaleissa käsitellään kaikkea maalaisromantiikasta pohjalaisiin stereotypioihin kuten myös elämää ylipäätään. Laulukieleksi vakiintui jo alkumetreillä suomen kielen jaloin muoto, pohjanmaan murre (tämä oli pakon sanelemaa, sillä laulaja ei nähkääs muita kieliä osaa). Lopputuloksena on mullan tuoksuinen ja elämän makuinen kokonaisuus, josta on kuultavissa nostalginen kurotus menneeseen sekä omanlainen näkemys tähän päivään!

Edullisemmat ennakkoliput myynnissä NYT!

Makasiini goes Haku Päällä!

Perjantai 17.6. 

Esiintymässä Makasiinilla on Duo Tolstoi, joka on teuvalainen kitaraduo. Se on esittänyt tunnettuja suomipop/ rockbiisejä keikoilla jo vuodesta 2002. Keikkoja on tehty baareissa, ravintoloissa, häissä, synttäreillä yms. Duo sopiikin tunnelman luojaksi paikkaan kun paikkaan ja biisit ovat kaikille tuttuja covereita.
 
Lauantai 18.6.
 

Makasiinin valtaa lauantaina Rude Mood. Rude Mood tarjoilee räyhäkästä kitaravetoista bluesrockia yli 20 vuoden keikkailukokemuksella.

Keikoilla kuullaan mm. SRV:n, Eric Claptonin, Lynyrd Skynyrdin ja ZZ Topin ym. monien artistien/ bändien musiikkia, joka menee takuuvarmasti tanssijalan alle ja meno on taattu!

Jatkot huudettu! Ratamestarissa bailut jatkuvat yömyöhään molempina iltoina, kun Ratamestarin DJ:t laittavat tanssilattian sekaisin!