20.6.2021

Olutviesti 2022

Olutviesti 2022

Lähde huurteiselle rastikierrokselle Kurikan yöelämään – Olutviesti järjestetään jälleen 6.8.2022. Kerää max. viisi parasta bilekaveriasi ja lähde mukaan villiin viestiin!

Olutviesti alkaa 6.8. Pitkämö Canyon Campingilta, jossa on ensimmäinen rasti klo 16.00. Ilmoittautuminen viestiin alkaa klo 15.00, joten tulethan ajoissa, jotta ehdit nauttia huurteisen ja vaikkapa Pitkämön energiaa antavan pizzan ennen viestiä. 

Joukkueet kiertävät kaikki Kurikan ravintolat järjettömiä tehtäviä suorittaen ja juoman jos toisenkin ravintoloissa nauttien. Kierroksen aikana ostetut ruuat ja juomat ovat omakustanteisia.

Paras, mielikuvituksellisin ja mielistelevin joukkue palkitaan himoitulla pokaalilla, Haku Päällä -festarilipuilla sekä ravintolalahjakorteilla, joilla joukkue saa viettää iltaa kurikan ravintoloissa 120€:n edestä! 🏆 Olutviestin jälkeen vietetään tietysti loppuilta Kurikan yöelämästä nauttien.

Ilmoittaudu 3.8. mennessä osoitteeseen hakupaallafestari@gmail.com. Kannattaa toimia nopeasti, sillä viestiin mukaan pääsee vain 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta joukkuetta. Ilmoita viestissä joukkueenne nimi ja kokoonpano. Osallistumismaksu on 5€/henkilö. Maksutiedot joukkue saa ilmoittautumisen yhteydessä.

Kierros on K-18. 

Mukana menossa:
Pitkämö Canyon Camping
Pormestari
Wanha Mestari Kurikka Makasiini
Karpalo Pub
Hotel Kurikka