26.5.2022

Makasiini Meet Haku Päällä

Makasiini Meet kokoaa tuttuun tapaan kaikenlaiset harrastusvehkeet kunnosta, tyylisuunnasta, merkistä, koosta ja pyörien lukumäärästä riippumatta…. Toisin sanoen kaikki käy potkulaurasta puimuriin ja buickista bimmeriin… Makasiini meets Haku päällä on 18.6. klo 15 alkaen perinteisesti osoitteessa Laurintie 28/kärrytie ja nyt myös Downtown-alue Haku Päällä -festarialueen vieressä Asematiellä.
 
Koko Meetin parhaan ja toiseksi parhaan palkinnot tarjoaa tällä kertaa Hannu Hape Kalliomäki EP:n Autokorjaamosta.
Eikä vähä mitää!!! Voittajalle 4-pyöräsuuntaus em. liikkeessä ja toiseksi tulleelle 50e riihikuivaa!!! Aika huippua
Makasiini meets Haku Päällä Downtown-alueelle tuleville autoille on lisäksi oma kilpailu, jonka voittajalle ojennetaan lippu illan Haku Päällä -festareille ja lahjakortti auton määräaikaiskatsastukseen Kurikan Konttorille.
 
Meetin aikana järjestetään myös Mr. ja Mrs. Kesäkatu-kilpailu, joka starttaa Makasiinilta, kiertäen Kurikan ravintolat ja huipentuen Haku Päällä -areenalle palkintojenjakoon. Kesäkatu-kisaan kaivataan lisää osallistujia. Nyt ujostelematta hakemuksia, lisätietoa meidän nettisivuillaKaikki osallistujat palkitaan! Kolmelle parhaalle liput Haku Päällä -festareille ja voittajalle on luvassa pin up -tyylinen kuvaussessio, jonka toteuttaa valokuvaaja Sanna Viertola. 
 
Lisäksi Downtown-alueella kojuja, jossa mm. Minna ME&I-tuotteineen ja pikameikkejä. Tervetuloa ihastelemaan myös Pole&Movement-studion valmentajatrion, Riina, Suvi & Hanna, tankotanssiesityksiä ja mahdollisesti testaamaan itse!
Baari palvelee sekä Makasiinilla että Haku Päällä -areenalla. Makasiinilla myös tuttuun tapaan herkulliset hampurilaiset, makkaramyyntiä ja pehmistä. Wanhan Aseman puolella on tarjolla Haku Päällä -lounas 11-16.