18.4.2022

Mr. ja Mrs. Kesäkatu -kilpailu

Olisitko just sinä vuoden 2022 Miss/Mr. Kesäkatu?!

Meillä on suuuuri ilo ja kunnia ilmoittaa, että järjestämme tänä kesänä Miss ja Mr. Kesäkatu -kisan! 

Kesäkatu-tittelin saava nainen tai mies on valovoimainen, persoonallinen sekä heittäytymiskykyinen kesäkatujen ja festareiden valopilkku, joka ei jää huomaamatta!

Mukaan voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat aatteista, tyylistä, pituudestasi ja painostasi riippumatta! Kyllä, luit oikein! Yläikärajaa ei ole ja vaatimuslista on todella lyhyt! Tässä taatusti pärjää olemalla oma upea itsensä. Hakuaika päättyy kesäkuun 12.päivä.

Arvoisa raatimme valitsee kisaan mukaan 10 finalistia, joista raatilaiset palkitsevat mahtavilla palkinnoilla kolme henkilöä Haku Päällä-festareilla Makasiinimeetin aikaan 18.6.2022. Myös yleisön suosikki palkitaan, joten mikäli et tahdo kisaan osallistua, tulethan silti paikalle kannustamaan omaa suosikkiasi! Tuomariston valitsemalle voittajalle on luvassa valokuvaus, jonka toteuttaa Sanna Viertola (IG: sannasphotography). Voittaja ja yleisön suosikki saavat festarilipun lauantaille.

Kilpailu toteutetaan Haku Päällä -festareilla Makasiini Meetin aikaan. Rennossa kilpailussa on leikkimielisiä tehtäväpisteitä ja varmasti paljon hauskanpitoa!

Hae mukaan rennon rempseään kisaan lähettämällä itsestäsi lyhyt video osoitteeseen hakupaalla.oheisohjelma@gmail.com, jossa kerrot kuka olet, mistä tulet, mitä teet sekä yksi hauska fakta itsestäsi! Mikäli itsensä videoiminen tuntuu kaukaiselta, voit vaihtoehtoisesti lähettää itsestäsi kuvan ja kirjoittaa edellä mainitut asiat.