Haku Päällä -esiintyjät 2024

Perjantai 14.6.

Ressu Redford
Ressu Redford keikkailee Kurikassa Haku Päällä -festareilla 14.6.
Ressu Redford on viihdyttänyt jo vuosikymmenien ajan suomalaisia musiikillaan. Ressu Redford teki menestyksekkään paluun soolomusiikin pariin tammikuussa 2019. Ressu Redfordin kaikkien aikojen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa klassikkohitit Älä mee, Kuusi kuuta & Saturnuksen renkaat ja Kuka on se oikea.
Pasi ja Anssi
Pasi ja Anssi Haku Päällä -festareillla 14.6.
Pasi ja Anssi saavat takuulla torin vavahtelemaan tanssin voimasta elektronisella soundillaan! Pasin ja Anssin lukuisat hitit, kuten "Tää on se maa" ja "Kakkuu järvellä" ovat monille tuttuja bileistä ja jatkojen jatkoilta!
Bee
Bee Haku Päällä -festareilla 2024
Bee (Bertta Seppälä) yhdistelee musiikissaan tummaa poppia ja soulia ja nivoo kaiken yhteen upealla ja tunnistettavalla laulusoundillaan. Ylex Läpimurto 2023 -voittajaksikin valittu Bee omaa omaperäisen soundin ja musiikillaan hän haluaa madaltaa ihmisten kynnystä kertoa ongelmistaan ääneen, mutta vastapainona myös saada kuulijansa viihtymään ja tanssimaan.
Sudenkehto
Sudenkehto
Sudenkehto on suomalainen melodista/melankolista metallia ja rockia yhdistelevä yhtye, jonka päälaulukieli on Suomi. Yhtyeen voimavaroina voidaan pitää mieleenpainuvia lead-kitaroita ja koskettimia, usein melankolisia ja jopa joskus hämmentäviä sanoituksia ja vahvoja riffejä. Yhtyeen jäsenet ovat Seinäjoelta ja Vaasasta. Yhtyeeltä on julkaistu 5 kappaleen EP syksyllä 2023 ja EP:n ensimmäistä sinkkulohkaisua on kuunneltu Spotifyssä yhteensä jo yli 50000 kertaa.

Lauantai 15.6.

Kolmas Nainen
Kolmas Nainen esiintyy Haku Päällä -festareilla 15.6.
Kolmas Nainen on vaikuttanut suomirockin kartalla vuodesta 1982. Yhtye on julkaissut uransa aikana useita kaikkien tuntemia klassikoita, kuten Tästä asti aikaa, Elämän tarkoitus, Valehtelisin jos väittäisin, Äiti pojastaan pappia toivoi ja Lautalla. Sen lisäksi, että kyseessä on ehkä yksi Suomen legendaarisimmista bändeistä, tuo Kolmas Nainen myös eteläpohjalaista sävyä Haku Päällä -festareille.
Viivi
Viivi nähdään kesällä 2024 keikailla Haku Päällä -festareilla.
Viivi on upeaääninen artisti, joka on tunnettu monista hittibiiseistään, kuten Lääke, USA, Ihana Kipu ja Mitä näil korteil saa. Viivin kappaleet ovat keikkuneet soittolistojen kärjessä viikkokausia, joten hittibiisit yhdistettynä hänen energiseen esitykseen saavat takuulla festarikansan tanssimaan.
Chorale
Chorale Haku Päällä -festareilla 15.6.
Chorale kuljettaa festarikansan suoraan 90-luvulle eurodancella! Yhtyeen tunnetuin kappale "Univiidakko" tuo nostalgista tunnelmaa Kurikan yöhön, sillä yhden jos toisenkin Mietaa-vuosiin tämä biisi kuuluu oleellisesti.
Bilejuna
Bilejuna
Bilejuna on kirkkainta kärkeä edustava ammattitason bilebändi, joka vie raiteillaan unohtumattomalle bilematkalle. 🙌🏻 Tässä junassa ei makuuvaunuja tarvita, sillä kyydissä kuullaan kaikkien aikojen parhaita poimintoja rokista räppiin, diskosta poppiin sekä tunnetuimpia hittejä sovitettuna nerokkaasti yhteen. Hyppää siis kyytiin ja nauti matkasta!
Festareiden viralliset jatkot
DJ Danel

Mikäli festari-illan jälkeen jäi vielä tanssijalka vipattamaan, suuntaa Ratamestariin festareiden virallisille jatkoille! Musiikista huolehtii DJ Danél. Sisäänpääsy 8 €. VIP-passilla ilmainen sisäänpääsy, mikäli ravintolassa on tilaa.