Perjantai 16.6.
OmaSP stage

Haku Päällä Hesaäijä
Vuonna 2015 ensimmäisen singlen julkaissut HesaÄijä on julkaissut lukuisia hittejä kuten tuplaplatinarajan ylittäneet 7300 päivää (feat. Erika Vikman & Danny) sekä Terassilta lentoon (feat. Mäkki). HesaÄijä tunnetaan myös huikeana somepersoonana. Tämä maailman raumalaisimmaksi hesalaiseksi itseään kuvaileva artisti julkaisi juuri vähän aikaa sitten uuden singlen Pistä mun piikkiin, joka menee varmasti kuulijan jalan alle!
Haku Päällä Vesterinen yhtyeineen
Vesterinen yhtyeineen on yksi toivotuimpia esiintyjiä Haku Päällä -festareille, ja nyt pääsemme tämän toteuttamaan! Vesterinen yhtyeineen on tullut tutuksi mm. kappaleista "Kukaan ei koskaan" ja "Tummilla teillä". Tämän kymmenhenkisen kokoonpanon musiikillinen kirjo on kerrassaan laaja aina slaavilaisesta synkkyydestä ruotsalaiseen positiivisuuteen.
Beatmore
Beatmore on etelä-pohjalainen -18 perustettu, viisihenkinen Rock Cover -bändi! Energinen ja vauhdikas setti on sekoitus vanhoja sekä uusia hittejä omilla rock-sovituksilla. Rock on🤘
Antivalent
Viime lokakuussa debyyttialbuminsa Lifelong julkaisseen, energiaa tihkuvan Antivalentin melodisessa vaihtoehtorockissa Disco Ensemblen kiihkeys kohtaa Ville Valon rakkauden estetiikan. Antivalent luottaa raskaan rockin särökitaroihin, utuisen haikaileviin kaikuihin sekä puhtaaseen lauluun, joka yltyy välillä grungemaisen riipiviin laulumelodioihin. Bändi on yksi lupaavimmista tulokkaista Suomessa tällä hetkellä ja muun muassa YleX nosti Antivalentin Nosteessa-bändiksi Raven-singlen julkaisun myötä alkuvuonna 2022.

Lauantai 17.6.
OmaSP stage

Haku Päällä 2023 Laura Voutilainen
Viime kesänä Laura Voutilainen esiintyminen Haku Päällä -festareilla jouduttiin perumaan viime hetkellä, mutta onneksi saamme tämän upean artistin tanssittamaan meitä tänä vuonna! ❤️ Tämä monipuolinen artisti on tehnyt itse sävellyksiä ja sanoituksia albumeilleen, ääninäytellyt, esiintynyt musikaaleissa...muutaman projektin mainitaksemme! Laura Voutilaiselta löytyy useita hittejä, kuten mm. Miks ei, Mä en kestä ja Kesäkuun 4.
Haku Päällä 2023 Portion Boys
Portion Boys oli mukana Uuden Musiikin Kilpailu (UMK) kahinoissa taistelemassa paikasta Suomen Euroviisu -edustajana 🎉 "Suomen eläimellisimmäksi bilepoikabändiksi" itseään tituleeraava yhtye on julkaissut lukuisia suomalaisten tanssijalkoja vipattavia biisejä kuten Kyläbaari, Nautin elämästä, Vauhti kiihtyy ja monia monia muita hittejä! 🕺🏻
Bilebändi Apaja
Bilebändi Apaja ponnistaa lavoille revittelemään jokaiselle tuttuja bailubiisejä vuosikymmenten varrelta. Vanhat klassikotkin ovat saaneet tuoreet sovitukset ja bändi pistää pystyyn näyttävän show'n pilke silmäkulmassa! Bilebändi Apaja saa sykkeen nousemaan ja nostattaa viimeisetkin hikikarpalot pintaan pikkutunneilla!
Ganister
Ganister on tammikuussa -98 perustettu cover-bändi, joka soittaa konstailematonta rock´n`rollia ja rhythm and bluesia pääasiassa 70- luvulta. Hurriganesin ja Dr. Feelgoodin kappaleita löytyy tämän bändin ohjelmistosta runsaasti, mutta myös paljon muuta mahtuu mukaan.

OmaSP stagen mahdollistaa:

Edullisemmat ennakkoliput myynnissä NYT!

Jatkot huudettu! Ratamestarissa bailut jatkuvat yömyöhään molempina iltoina, kun Ratamestarin DJ:t laittavat tanssilattian sekaisin!