Perjantai 16.6.

Haku Päällä Hesaäijä
Vuonna 2015 ensimmäisen singlen julkaissut HesaÄijä on julkaissut lukuisia hittejä kuten tuplaplatinarajan ylittäneet 7300 päivää (feat. Erika Vikman & Danny) sekä Terassilta lentoon (feat. Mäkki). HesaÄijä tunnetaan myös huikeana somepersoonana. Tämä maailman raumalaisimmaksi hesalaiseksi itseään kuvaileva artisti julkaisi juuri vähän aikaa sitten uuden singlen Pistä mun piikkiin, joka menee varmasti kuulijan jalan alle!
Haku Päällä Vesterinen yhtyeineen
Vesterinen yhtyeineen on yksi toivotuimpia esiintyjiä Haku Päällä -festareille, ja nyt pääsemme tämän toteuttamaan! Vesterinen yhtyeineen on tullut tutuksi mm. kappaleista "Kukaan ei koskaan" ja "Tummilla teillä". Tämän kymmenhenkisen kokoonpanon musiikillinen kirjo on kerrassaan laaja aina slaavilaisesta synkkyydestä ruotsalaiseen positiivisuuteen.

Lauantai 17.6.

Haku Päällä 2023 Laura Voutilainen
Viime kesänä Laura Voutilainen esiintyminen Haku Päällä -festareilla jouduttiin perumaan viime hetkellä, mutta onneksi saamme tämän upean artistin tanssittamaan meitä tänä vuonna! ❤️ Tämä monipuolinen artisti on tehnyt itse sävellyksiä ja sanoituksia albumeilleen, ääninäytellyt, esiintynyt musikaaleissa...muutaman projektin mainitaksemme! Laura Voutilaiselta löytyy useita hittejä, kuten mm. Miks ei, Mä en kestä ja Kesäkuun 4.
Haku Päällä 2023 Portion Boys
Portion Boys oli mukana Uuden Musiikin Kilpailu (UMK) kahinoissa taistelemassa paikasta Suomen Euroviisu -edustajana 🎉 "Suomen eläimellisimmäksi bilepoikabändiksi" itseään tituleeraava yhtye on julkaissut lukuisia suomalaisten tanssijalkoja vipattavia biisejä kuten Kyläbaari, Nautin elämästä, Vauhti kiihtyy ja monia monia muita hittejä! 🕺🏻

Edullisemmat ennakkoliput myynnissä NYT!

Jatkot huudettu! Ratamestarissa bailut jatkuvat yömyöhään molempina iltoina, kun Ratamestarin DJ:t laittavat tanssilattian sekaisin!