Talkootyö festareilla.

HUOM! Talkoohaku on päättynyt tälle vuotta, sillä kaikki tehtävät on saatu täytettyä. Kiitos kaikille ilmoittautuneille!

Haku Päällä -festarit järjestetään tänäkin vuonna talkoovoimin 14.-15.6.2024 Kurikan torilla. Liity meidän iloiseen porukkaan ja koe festarit erilaisesta näkökulmasta! Saat talkoilusta myös lahjakortin tai festarilipun, sekä varmasti paljon uusia ystäviä, hyvää työkokemusta ja ikimuistoisia hetkiä. Festareilla esiintymässä on mm. Kolmas Nainen, Ressu Redford, Pasi ja Anssi, Viivi, Chorale ja Bee.

Kaikki ilmoittautuneet pääsevät mukaan talkoolaiseksi. Tarkemmat aikataulut ja työtehtävät ilmoitetaan viimeistään kesäkuun alussa.

Festari-iltoina talkoolaisia tarvitaan:
– Ravintolaan (K-16, anniskelupassia ei vaadita)
– Narikkaan
– Blokkaajaksi
 
Voit valita lomakkeella, missä tehtävässä toimit mieluiten. Toiveet pyritään toteuttamaan, mutta tarvittaessa talkoolaisia voidaan ohjata muihinkin tehtäviin. Voit myös tulla mukaan rakentamaan, somistamaan ja purkamaan aluetta.

Talkoolaiset saavat festarilipun vapaaillalle Haku Päällä -festareille, Aukustiin tai Rytmiraiteelle. Valita voi myös lahjakortin pizzeriaan tai leffaan. Lippujen/lahjokorttien määrä riippuu talkoilun kestosta.

Lisätietoja saa sähköpostilla osoitteesta hakupaalla.talkoo@gmail.com.