Tapahtumapaikka ja ikärajat

Areena sijaitsee Kurikan torilla, Asematiellä, ja se on osittain katettu. Tapahtuma on koko viikonlopun K-18 varsinaisen festarin osalta. Lauantaina päiväaikaan järjestettävä ohjelma sopii koko perheelle. Sisäänkäynti on Asematien puolelta.

Pysäköinti

Kurikan keskustasta löytyy runsaasti ilmaista parkkitilaa heti tapahtuma-alueen läheisyydestä.

Lipunmyynti ja ennakkolippujen vaihto

Katso ennakkolippujen myyntipaikat täältä.
Ennakkoliput vaihdetaan portilla rannekkeeseen. Ennakkoon vaihdon voi tehdä torstaina 13.6. ja perjantaina 14.6. klo 16.00-18.00 tapahtuman portilla sekä lauantaina 15.6. klo 12.00-18.00 tapahtuma-alueen baarissa.

Festari-iltoina ennakkoliput vaihdetaan rannekkeeseen tapahtuma-alueen portilla. Samassa lipunvaihtopisteessä palvelemme myös median edustajia. Porteilla on kolme linjastoa: lipunmyynti ja ennakkolippujen vaihto, ennakkolippujen vaihto ja VIP sekä rannekkeiden tarkastuslinja.

Festareille myydään myös VIP-lippuja. POP Pankin POPPI Vipissä tarjolla on alkumalja, kakkukahvit ja iltapala klo 22.00 saakka sekä naposteltavaa koko illaksi. Alueella oma tiski laajemmalla juomavalikoimalla, saniteettitilat sekä loistonäkymä lavalle. VIP-passilla vapaa pääsy Ratamestariin ja Makasiinille, mikäli ravintoloissa on tilaa. Voit ostaa VIP-lipun yhdelle tai kahdelle illalle. VIP-lippu vaihdetaan VIP-passiin ja rannekkeeseen. VIP-asiakkaat saavat ilmaisen narikan, mikäli narikassa on tilaa.


Yritykset

Myymme yrityksille yrityslippuja, joilla voit muistaa henkilökuntaasi, sidosryhmiäsi tai yhteityökumppaneitasi. Voit myös tukea tapahtumaa ja näin varmistaa, että Kurikassa rokataan ja rakastetaan jatkossakin!

Mikäli haluat ostaa lippuja yrityksellesi, ole yhteydessä meihin:

Henri Mäki
0400 841 943
henri.maki@onninen.com

Ruokailu- ja ravintolapalvelut

Alueella on kaksi ruokakojua, joissa tarjolla on hampurilaisia, muikkuja ja makkaraperunoita.
Koko illan teltassa palvelee Haku Päällä -baari.

Torimyynti

Areena sijaitsee torilla, jonne tuote- ja ruokamyyjät voivat tulla tarjoamaan tuotteitaan. Tiedustelut ja varaukset osoitteesta hakupaallafestari@gmail.com tai 050 535 6417.

Kuljetukset

Haku Päällä –bussit eivät valitettavasti kulje enää. Yleiset juna- ja bussiaikataulut löytyvät osoitteista http://www.vr.fi/ ja www.matkahuolto.fi

Turvatarkistus ja henkilöllisyystodistus

Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueille on ehdottomasti kielletty! Myös sateenvarjojen, kaikenlaisten avattujen muovi- ja lasipullojen, tölkkien, suljettavien astioiden (kuten taskumattien) ja pakkauksien tuominen alueelle on kielletty. Henkilöllisyystodistuksena hyväksytään vain viralliset henkilöllisyystodistukset, joita ovat ajokortti, passi ja kuvallinen henkilökortti. Kuvallinen Kela-kortti ei valitettavasti käy. Portilla suoritetaan turvatarkastus.

Alueelle saa tuoda yhden läpinäkyvän 0,5 l avaamattoman vesipullon.

Narikka

Alueella on narikka, johon voi jättää vaatteita ja reppuja. Varaathan käteistä narikkaa varten! Tila narikassa on rajallinen, joten isoimmat reput ja laukut kannattaa jättää kotiin.

Tupakointi

Tupakointi on sallittu ainoastaan merkityllä alueella, lavan vieressä. Muualla tupakointi on ehdottomasti kielletty!

Pankkiautomaatti

Pankkiautomaatit sijaitsevat Kurikan keskustassa, noin 300 metrin päässä Areenasta. Vaikka Areenalla käykin pankkikortti, varaa mukaasi käteistä varmuuden vuoksi!

Valokuvaaminen

Esitysten videokuvaaminen, äänittäminen sekä ammattimainen kuvaaminen on kiellettyä. Normaalien festivaalimuistoja lisäävien valokuvien ottaminen on sallittua ja erittäin suositeltavaa! Muistathan kuitenkin kunnioittaa muiden festivaalikävijöiden yksityisyyttä. Haku Päällä ry:n toimesta on valo- ja videokuvaajat tapahtumapaikoilla.

Media

Toivotamme median edustajat lämmöllä tapahtumaamme! Ole yhteydessä osoitteeseen hakupaallafestari@gmail.com, mikäli haluat tulla tapahtumaamme. Ilmoita, mitä mediaa edustat ja montako edustajaa olisi tulossa.

Esteettömyys

Liikuntarajoitteisen avustaja pääsee ilmaiseksi festareille. Avustajan tulee saapua samaan aikaan avustettavansa kanssa. Festarialue on betonikivipohjainen, joten alueella pääsee kulkemaan pyörätuolilla. Alueella kulkee johtokouruja, joten varovaisuutta on syytä noudattaa. Saniteettitiloissa on yksi invavessa. Lavalle päin on pyörätuolikoroke.

Vessapassi

Vessapassi on kortti, jonka tarkoituksen on helpottaa vessaan pääsyä silloin silloin, kun terveydellisistä syistä vessaan on päästävä nopeasti tai usein. Tapahtumassamme on käytössä vessapassi, ja sitä näyttämällä pääsee jonon ohi alueemme invavessaan.

Kulttuurisetelit

Voit maksaa kulttuuriseteleillä Tiketissä.

Valitettavasti VIP-lippujen osto ei onnistu kulttuurieduilla, koska VIP-lippuihimme sisältyy iltapalaa ja kakkukahvit. Tämä on verottajan vaatimus, jonka mukaan kulttuurieduilla ei saa maksaa ruokia ja juomia sisältäviä lippuja.

Voit ostaa kulttuuriseteleillä normaalin lipun ja korottaa toisella maksutavalla sen vipiksi 7,50 € / lippu päivitysmaksua ja lipunhintojen erotusta vastaan ottamalla yhteyttä Tiketin asiakaspalveluun. Tapahtuman portilla voit tehdä korotuksen hintaan 35 €/1 päivä tai 45 €/2 päivää niin kauan, kun VIP-lippuja riittää.

Majoitus

Haku Päällä -festareiden suositus majoituspaikaksi Kurikassa on Hotel Kurikka. Hotel Kurikassa majoittuu, ruokailee ja juhlii niin vapaa-ajanmatkailija kuin työkseeen reissaavakin.  Pitkästä perinteestämme huolimatta Hotel Kurikka on nykyaikainen kokous- ja perhehotelli. Hotel Kurikka sijaitsee keskustan tuntumassa Kyrönjoen rannassa. Vieressä virtaava Kyröjoki tarjoaa vieraille idyllisen maiseman vehmaine rantoineen.

Muut majoitusvaihtoehdot löydät täältä: https://visitkurikka.fi/

Löytötavarat

Kadottamiasi tavaroita voit kysellä tapahtuman aikana lipunmyynnistä ja tapahtuman jälkeen postitse hakupaallafestari@gmail.com tai numerosta 050 535 6417.

Festarietiketti

Haku Päällä -festareilla juhlistetaan rakkautta! Emme hyväksy minkäänlaista häirintää tai ahdistelua. Muista suostumus ja kunnioita toisen ihmisen rajoja. Mikäli kohtaat tai näet asiatonta käytöstä festareillamme, ilmoitathan siitä henkilökunnallemme. Pidä huolta myös omista kavereistasi ja tarjoa vaikka välivesi, jos meno menee laukalle.