17.2.2019

Info

Tapahtumapaikka ja ikärajat

Areena sijaitsee Kurikan torilla, Asematiellä, ja se on osittain katettu. Tapahtuma on koko viikonlopun K-18 varsinaisen festarin osalta. Lauantaina päiväaikaan järjestettävä ohjelma sopii koko perheelle.

Lipunmyynti ja ennakkolippujen vaihto

Ennakkoliput vaihdetaan rannekkeeseen Areenan välittömässä läheisyydessä olevassa lipunvaihtopisteessä. Samassa lipunvaihtopisteessä palvelemme myös median edustajia.

Yritykset

Myymme yrityksille yrityslippuja, joilla voit muistaa henkilökuntaasi, sidosryhmiäsi tai yhteityökumppaneitasi. Voit myös tukea tapahtumaa ja näin varmistaa, että Kurikassa rokataan ja rakastetaan jatkossakin!

Torimyynti

Areena sijaitsee torilla, jonne tuote- ja ruokamyyjät voivat tulla tarjoamaan tuotteitaan. Tiedustelut ja varaukset Arto Mähöseltä numerosta 050 558 4201.

Kuljetukset

Haku Päällä –bussit eivät valitettavasti kulje enää. Yleiset juna- ja bussiaikataulut löytyvät osoitteista http://www.vr.fi/ ja www.matkahuolto.fi

Anniskelu ja henkilöllisyystodistus

Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueille on ehdottomasti kielletty! Myös sateenvarjojen, kaikenlaisten muovi- ja lasipullojen, tölkkien, suljettavien astioiden (kuten taskumattien) ja pakkauksien tuominen alueelle on kielletty. Henkilöllisyystodistuksena hyväksytään vain viralliset henkilöllisyystodistukset, joita ovat ajokortti, passi ja kuvallinen henkilökortti. Kuvallinen Kela-kortti ei valitettavasti käy. Portilla suoritetaan turvatarkastus.

Narikka

Alueella on narikka, johon voi jättää vaatteita ja reppuja. Varaathan käteistä narikkaa varten!

Tupakointi

Tupakointi on sallittu ainoastaan merkityllä alueella, lavan vieressä. Muualla tupakointi on ehdottomasti kielletty!

Pankkiautomaatti

Pankkiautomaatit sijaitsevat Kurikan keskustassa, noin 300 metrin päässä Areenasta. Vaikka Areenalla käykin pankkikortti, varaa mukaasi käteistä varmuuden vuoksi!

Valokuvaaminen

Esitysten videokuvaaminen, äänittäminen sekä ammattimainen kuvaaminen on kiellettyä. Normaalien festivaalimuistoja lisäävien valokuvien ottaminen on sallittua ja erittäin suositeltavaa! Muistathan kuitenkin kunnioittaa muiden festivaalikävijöiden yksityisyyttä. Haku Päällä ry:n toimesta on valo- ja videokuvaajat tapahtumapaikoilla.

Kulttuurisetelit

Voit maksaa kulttuuriseteleillä NetTicketissä.

Majoitus

Majoitusvaihtoehtoja löydät täältä: https://visitkurikka.fi/

Löytötavarat

Kadottamiasi tavaroita voit kysellä tapahtuman aikana lipunmyynnistä ja tapahtuman jälkeen postitse hakupaallafestari@gmail.com tai numerosta 050 535 6417.

Festarietiketti

Haku Päällä -festareilla juhlistetaan rakkautta! Emme hyväksy minkäänlaista häirintää tai ahdistelua. Muista suostumus ja kunnioita toisen ihmisen rajoja. Mikäli kohtaat tai näet asiatonta käytöstä festareillamme, ilmoitathan siitä henkilökunnallemme. Pidä huolta myös omista kavereistasi ja tarjoa vaikka välivesi, jos meno menee laukalle.