Tapahtumapaikka ja ikärajat

Areena sijaitsee Kurikan torilla, Asematiellä, ja se on osittain katettu. Tapahtuma on koko viikonlopun K-18 varsinaisen festarin osalta. Lauantaina päiväaikaan järjestettävä ohjelma sopii koko perheelle. Sisäänkäynti on Asematien puolelta.

Lipunmyynti ja ennakkolippujen vaihto

Katso ennakkolippujen myyntipaikat täältä.
Ennakkolipun voi vaihtaa rannekkeeeseen 15.6. klo 15.00-19.00 Kurikan torilla.

Festari-iltoina ennakkoliput vaihdetaan rannekkeeseen tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä olevassa lipunvaihtopisteessä. Samassa lipunvaihtopisteessä palvelemme myös median edustajia. Porteilla on kolme linjastoa: lipunmyynti ja ennakkolippujen vaihto, ennakkolippujen vaihto ja VIP sekä rannekkeiden tarkastuslinja.

Festareille myydään myös VIP-lippuja, joilla pääsee POP Pankin POPPIvippiin, jossa tarjolla on alkumalja, kakkukahvit sekä iltapala klo 22.00 saakka sekä naposteltavaa koko illaksi. Alueella oma tiski laajemmalla juomavalikoimalla, saniteettitilat sekä loistonäkymä lavalle. VIP-passilla vapaa pääsy Ratamestariin ja Makasiinille, mikäli ravintoloissa on tilaa. Voit ostaa VIP-lipun yhdelle tai kahdelle illalle. VIP-lippu vaihdetaan VIP-passiin ja rannekkeeseen.

Yritykset

Myymme yrityksille yrityslippuja, joilla voit muistaa henkilökuntaasi, sidosryhmiäsi tai yhteityökumppaneitasi. Voit myös tukea tapahtumaa ja näin varmistaa, että Kurikassa rokataan ja rakastetaan jatkossakin!

Mikäli haluat ostaa lippuja yrityksellesi, ole yhteydessä meihin:

Henri Mäki
0400 841 943
henri.maki@onninen.com

Ruokailu- ja ravintolapalvelut

Alueella on kaksi ruokakojua: Laidun Hereford ja Makasiini.
Koko illan teltassa palvelee Haku Päällä -baari.

Torimyynti

Areena sijaitsee torilla, jonne tuote- ja ruokamyyjät voivat tulla tarjoamaan tuotteitaan. Tiedustelut ja varaukset osoitteesta hakupaallafestari@gmail.com tai 050 535 6417.

Kuljetukset

Haku Päällä –bussit eivät valitettavasti kulje enää. Yleiset juna- ja bussiaikataulut löytyvät osoitteista http://www.vr.fi/ ja www.matkahuolto.fi

Turvatarkistus ja henkilöllisyystodistus

Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueille on ehdottomasti kielletty! Myös sateenvarjojen, kaikenlaisten avattujen muovi- ja lasipullojen, tölkkien, suljettavien astioiden (kuten taskumattien) ja pakkauksien tuominen alueelle on kielletty. Henkilöllisyystodistuksena hyväksytään vain viralliset henkilöllisyystodistukset, joita ovat ajokortti, passi ja kuvallinen henkilökortti. Kuvallinen Kela-kortti ei valitettavasti käy. Portilla suoritetaan turvatarkastus.

Alueelle saa tuoda yhden läpinäkyvän 0,5 l avaamattoman vesipullon.

Narikka

Alueella on narikka, johon voi jättää vaatteita ja reppuja. Varaathan käteistä narikkaa varten!

Tupakointi

Tupakointi on sallittu ainoastaan merkityllä alueella, lavan vieressä. Muualla tupakointi on ehdottomasti kielletty!

Pankkiautomaatti

Pankkiautomaatit sijaitsevat Kurikan keskustassa, noin 300 metrin päässä Areenasta. Vaikka Areenalla käykin pankkikortti, varaa mukaasi käteistä varmuuden vuoksi!

Valokuvaaminen

Esitysten videokuvaaminen, äänittäminen sekä ammattimainen kuvaaminen on kiellettyä. Normaalien festivaalimuistoja lisäävien valokuvien ottaminen on sallittua ja erittäin suositeltavaa! Muistathan kuitenkin kunnioittaa muiden festivaalikävijöiden yksityisyyttä. Haku Päällä ry:n toimesta on valo- ja videokuvaajat tapahtumapaikoilla.

Esteettömyys

Liikuntarajoitteisen avustaja pääsee ilmaiseksi festareille. Festarialue on betonikivipohjainen, joten alueella pääsee kulkemaan pyörätuolilla. Alueella on kulkee johtokouruja, joten varovaisuutta on syytä noudattaa. Saniteettitiloissa on yksi inva-WC.

Kulttuurisetelit

Voit maksaa kulttuuriseteleillä Tiketissä

Majoitus

Majoitusvaihtoehtoja löydät täältä: https://visitkurikka.fi/

Löytötavarat

Kadottamiasi tavaroita voit kysellä tapahtuman aikana lipunmyynnistä ja tapahtuman jälkeen postitse hakupaallafestari@gmail.com tai numerosta 050 535 6417.

Festarietiketti

Haku Päällä -festareilla juhlistetaan rakkautta! Emme hyväksy minkäänlaista häirintää tai ahdistelua. Muista suostumus ja kunnioita toisen ihmisen rajoja. Mikäli kohtaat tai näet asiatonta käytöstä festareillamme, ilmoitathan siitä henkilökunnallemme. Pidä huolta myös omista kavereistasi ja tarjoa vaikka välivesi, jos meno menee laukalle.