Pikadeitit

Pikadeitit

Anna rakkaudelle mahdollisuus! Nyt luvassa olisi aitoja kohtaamisia, sillä Haku Päällä -pikadeitit tulevat taas! Pikadeiteille on tervetullut jokainen – etsit sitten rakkautta tai festariseuraa.

Pikadeitit järjestetään 16.6. klo 19.00 Hotel Kurikassa. Pikadeiteillä jakaudutaan tarvittaessa kahteen porukkaan iän ja mielenkiinnon perusteella.

Kaikki osallistujat saavat yhden päivän lipun festareille, jossa voi jatkaa tutustumista! Ilmoittaudu mukaan oheisen painikkeen kautta.

Haukku Päällä Match Show

Match Show Kurikassa 17.6.

Hurmaavin haukku hakusessa! Haukku Päällä Match Show järjestetään lauantaina 17.6.2023 Kurikan Monnarin pihalla (Keskuspuistikko 33, 61300 Kurikka) klo 10 ilmoittautumisella alkaen. Aloitamme Lapsi & Koira -kehällä klo 11.00. Tulethan ajoissa paikalle, jotta kehät päästään aloittamaan aikataulussa!

Haukku Päällä Match Shown kehät:
– Lapsi & koira -kehä
– Alle 1-vuotiaat pennut (alle 40cm)
– Alle 1-vuotiaat pennut (yli 40cm)
– Pienet koirat (alle 40cm)
– Isot koirat (yli 40cm)

Lopuksi vielä BIS-kehä kaikkien kehien jälkeen.

Ilmoittautumismaksu on 10 € / koira. Paikan päällä vain käteismaksu!

Heilankanto

Heilankanto

Haku Päällä -festareiden yksi pitkäikäisimmistä oheisohjelmista tekee paluun, kun festarilauantaina 17.6. klo 12.00 kannetaan heilaa torin viereisellä puistoalueella. Tässä kilpailussa on vain yksi sarja, ja se on hupisarja! Ukko saa kantaa akkaa tai akka ukkoa; pääasia on hyvä meininki ja nauruntäyteinen aamupäivä. Heilakin voi olla pitkäaikaisempi kumppani, paras ystävä tai edellisenä yönä löydetty hetkenhuuma. Teemapukeutuminen on suositeltavaa, ja kaikenlainen heittäytyminen katsotaan eduksi. Heilankantajia palvelee koko kisan ajan Haku Päällä -baari kisa-alueen vieressä. Kisassa on kypäräpakko.

Ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta. Kaikki osallistujat saavat lipun festareille. Voittajille luvassa VIP-liput ja upea pokaali kirjahyllyn täytteeksi. Osallistumismaksu 10 € / pari.

Aamun karhea karaoke

Karaoke Kurikassa.
Meidän huippuartistien lisäksi myös sinä pääset esiintymään festariviikonlopun aikana! Huippusuositussa aamun karheassa karaokessa voi availla äänihuuliaan lauantaina 17.6. kello 12.00 alkaen Haku Päällä -teltassa torilla. Kurkun kostuketta tarjoilee  Haku Päällä -baari.

POP Pankin lastentapahtuma: POP Pailut

Koko perhe viihtyy POPpailuissa Haku Päällä festari -alueella kello 14.00-16.00.

Iloista mieltä ja hyvää fiilistä:  

  • Lasten karaoke
  • Onnenpyörässä mahtavia tuotepalkintoja
  • Poniajelua
  • Kesäkassien arpajaiset
  • Poppikaija menossa mukana

Kurikan kultakurkku -karaokekilpailu

Karaokekilpailu Kurikassa.

Perinteiseen tapaan festariviikonloppuna valitaan Kurikan kultakurkku vuosimallia 2023 karaokekilpailussa. Kisa käydään torilla Haku Päällä -teltassa lauantaina 17.6. klo 16 alkaen. 

Kurikan kultakurkku on valovoimainen esiintyjä ja ennen kaikkea taitava laulaja, joka hurmaa tuomaristomme. Voittaja saa Kurikan kultakurkku -tittelin lisäksi mahdollisuuden päästä esiintymään Makasiinille Lähtöraideklubille. Kaikki osallistujat saavat lipun illan festareille.

Ilmoittaudu ennakkoon ja varmista paikkasi kisaan! Mukaan mahtuu 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Beauty Pop Up

Haku Päällä -lauantaina klo 16-18 voit hakea festarityylin torilta!

Asusteita, vaatteita ja koruja myymässä Mangoliina, vintagevaatteeita myymässä Rundi Clothing, pikakampauksia tekemässä Parturi-kampaamo Johanna sekä glittermeikit ja pikakampaukset loihtii Parturi-kampaamo Jennalla.

Kortti- ja käteismaksu. 💎

 

Napakymppi

Napakymppi.

Onko sinulla oman elämäsi napakymppi hakusessa? Oletko sinä kenties herra tai neiti X?

Jos olet etsimässä rakkautta, romantiikkaa tai kesäseuraa, lähde mukaan ainutlaatuiseen live-napakymppiin! Mietimme kysymykset yhdessä kanssasi – hurttia huumoria ja rentoa tunnelmaa on luvassa! Kuka tietää; ehkä löydät matkailukumppanin mukaasi maailman ääriin tai edes Ilvesjoelle jätskille.

Voit olla myös herra tai neiti A, B tai C. Vastaile kysymyksiin ja hurmaa vastauksillasi sermin takana oleva X. Ehkä se oikea odottaa siellä?

Ilmoittaudu mukaan hauskaan ja lämminhenkiseen tapahtumaan, jossa voit olla takuulla oma itsesi. Tapahtuma järjestetään Kurikan Makasiinilla 17.6. klo 19-20 (osoite Laurintie 28, 61300 Kurikka).

Tapahtuma on ilmainen katsojille ja osallistujille. Napakymppiin osallistuvat herrat ja neidit saavat yhden päivän lipun festareille.