17.2.2019

Oheisohjelma

Pikadeitit

Pikadeitit

Rakkaudelle mahdollisuus! Nyt luvassa olisi aitoja kohtaamisia ja yhdessä oloa, sillä Haku Päällä -pikadeitit tulevat taas!
 
Haku Päällä -viikonloppuna järjestetään kahdet pikadeitit:
 
– Perjantai 17.6. klo 19.00 Ratamestari: Nuoret Sydämet
– Lauantai 18.6. klo 13.00 Hotel Kurikka: Elämää Nähneet

Rakkausrunokilpailun voittajan julkistus

Kymmeniä kauniita runoja, mutta vain yksi on voittaja Voittajaruno julkaisistaan 9.6. klo 12.00 Kurikan kirjastossa järjestettävässä tilaisuudessa. 

Biitsiturnaus kurikka

Haku Päällä -biitsiturnaus

Festarilauantai 18.6. starttaa klo 10.00 rantatunnelmissa, kun Kurikan torin kentällä ratkaistaan Kurikan biitsimestaruus! Koko turnauksen ajan palvelee tietysti Haku Päällä -rantabaari, josta löytyy jos jonkinlaista helpotusta festaririentojen jälkeisiin olotiloihin. Tiimi- ja teemapukeutuminen on ehdottomasti suositeltavaa! Voittajajoukkue lunastaa liput illan festareille.

Kurikan kultakurkku ja aamun karhea karaoke

Meidän huippuartistien lisäksi myös sinä pääset esiintymään festariviikonlopun aikana! Huippusuositussa aamun karheassa karaokessa voi availla äänihuuliaan lauantaina 18.6. kello 10.00 alkaen. Kahden vuoden tauon jälkeen valitaan myös Kurikan kultakurkku vuosimallia 2022! 👑 Karaokekilpailussa lauletaan rakkauteen, ystävyyteen ja yhdessä oloon liittyviä lauluja tämän vuoden festariteeman #yhdessä mukaisesti. Kisa käydään torilla lauantaina 18.6. klo 18. alkaen.
Match show kurikka

Haukku Päällä Match Show

Lauantaina 18.6. klo 11 alkaen etsitään Haku Päällä -hengessä hurmaavinta haukkua! Haukku Päällä -Match Show järjestetään yhteistyössä Mari Luomala-Kulkulan kanssa Kurikan Monnarin pihalla.

Lasten ja nuorten POPPI Festarit

18.6. klo 12.00 POPPI Festarit torilla: Siniverkkarimies – tubettava faija Järvenpäästä, Maddaleena, Kurikan Ryhdin Cheerleadersien Starlings-ryhmä.

Haku Päällä -parisnooker

Kurikan Pelikeitaalla (Mäkitie 40, Kurikka) ratkotaan mestaruus parisnookerissa lauantaina 18.6. klo 12 alkaen. Ota kaveri tai puoliso kainaloon ja lähde kisailemaan!

Ilmoittaudu mukaan jo perjantaina 17.6. mennessä Pelikeitaalle (Mäkitie 40 / 040 734 3880)  Osallistumismaksu on 20 € / pari. Kaksi parasta saavat liput illan festareille ja rahapalkinnon.

Makasiini Meets Haku Päällä

Makasiini Meet kokoaa tuttuun tapaan kaikenlaiset harrastusvehkeet kunnosta, tyylisuunnasta, merkistä, koosta ja pyörien lukumäärästä riippumatta…. Makasiini meets Haku päällä on 18.6. klo 15 alkaen perinteisesti osoitteessa Laurintie 28/kärrytie ja nyt myös Downtown-alue Haku Päällä -festarialueen vieressä Asematiellä.

Olisitko just sinä vuoden 2022 Miss/Mr. Kesäkatu?!

Meillä on suuuuri ilo ja kunnia ilmoittaa, että järjestämme tänä kesänä Miss ja Mr. Kesäkatu -kisan! ☀️

Mukaan voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat aatteista, tyylistä, pituudestasi ja painostasi riippumatta! Kyllä, luit oikein! Yläikärajaa ei ole ja vaatimuslista on todella lyhyt! Arvoisa raatimme valitsee kisaan mukaan 10 finalistia, joista raatilaiset palkitsevat mahtavilla palkinnoilla kolme henkilöä Haku Päällä-festareilla Makasiinimeetin aikaan 18.6.2022. 

Tomi Haustola & Heikki Vilja VIHDOINKIN IRTI! -stand up show

Kelpaisiko sinulle kunnon nauru? Lauantaina 18.6. klo 15.00 torilla saa nauraa, kun Haku Päällä tuo yhteistyössä Kurikka-seuran kanssa Tomi Haustolan ja Heikki Viljan VIHDOINKIN IRTI – stand up show’n.

Pole & Movement -tankotanssistudio esittäytyy

Pole & Movement-tankotanssistudio sijaitsee Jalasjärvellä Movement Jalasjärvi kuntokeskuksessa. Studio tarjoaa tankotanssia lapsista aikuisiin. Lisäksi tarjolla on myös muuta, kuten käsilläseisontaa ja Twerkiä. Viime vuoden SM-kisoissa studion omistaja Hanna Härkönen ja hänen valmennettavansa Hilda sijoittuivat molemmat palkintosijalle 1. omissa kategorioissaan.

Tervetuloa ihastelemaan Pole & Movement studion valmentajien, Riina & Hanna, esityksiä torille 18.6. klo 17.00 ja mahdollisesti testaamaan itse!

Lauluja Elämästä -hyväntekeväisyyskonsertti

Elämään mahtuu iloja ja suruja – näitä elämän ylä- ja alamäkiä käsitellään Lauluja Elämästä -hyväntekeväisyyskonsertissa kolmen upean laulajan tulkitsemana Kurikan kirkossa 18.6. klo 19.00.

Esiintymässä ovat Ariel Neulaniemi, Veeti Luoma säestäjänään Mari Luomala-Kulkula sekä Henriikka Warmbold säestäjänään Timo Kivistö.

Käsiohjelma 10 €. Konsertin tuotot lahjoitetaan Kurikan diakoniatyön hyväksi.